20 jun 2009 ~ Music4Culture

Music4Culture is een festival waar de bezoekers door middel van muziek- en dansworkshops de gehele dag door zelf aan de slag kunnen. Het event vindt plaats in het Gamelanhuis. De opbrengst van deze dag zal in zijn geheel worden besteed aan de oprichting van Banjar Taksu, een cultuur-centrum in het dorp Krambitan op Bali. Meer informatie vindt u op www.music4culture.nl.

MUSIC 4 CULTURE

Datum: 20 juni 2009
Aanvang: 10:00 - 19:45
Locatie: Het Gamelanhuis

Gedurende de gehele dag zal er aandacht worden geschonken aan de volgende activiteiten: workshop Javaanse gamelan & dans, workshop Balinese gamelan & dans, workshop wayangpoppen maken, schilderworkshop voor kinderen, een wayangvoorstelling, workshop kecak (vocale percussie), workshop percussie voor kinderen en volwassen, uitvoering Balinese gong kebyar, uitvoering Indiase zang. Verder een doorplopende wayang animatie projectie door Ananto Wicaksono en zang door leerlingen Hermann Wesselink College Amstelveen.

Workshops en optredens door:

    Ki Ledjar Soebroto
    Ananto Wicaksono
    Jurjen Fontein
    Maarten van den Berg
    Wulan Dumatubun
    Marc Paelinck
    Cees Rot
    Renadi Santoso
    Aafke de Jong
    Ireen van der Endt
    Sinta Wullur
    Leerlingen Hermann Wesselink College Amstelveen

Kunst van:

    Dorrit Klomp
    Geneviève Paelinck

Datum: 20 juni 2009
Aanvang: 10:00 - 19:45
Locatie: Het Gamelanhuis

Het Gamelanhuis is vanaf Amsterdam CS te bereiken met tram 25 of 26. Parkeren in parkeergarages Nieuw Amsterdam / De Loodsen of P+R Zeeburg.